Gedragstherapie

 

logo pagina2

Hondengedragstherapie van Hondenschool Perro

Ondervindt uw hond gedragsproblemen die zowel het dier als uzelf als baasje belemmeren? Perro is úw adres voor hondengedragstherapie in Zutphen. Op het ruime buitenveld help ik u uw hond te begrijpen en de hond om u te gehoorzamen. Ernstigere problemen bij uw hond verhelp ik graag door middel van maatwerk.

Oplossing voor probleemgedrag

Gedragsproblemen bij uw hond manifesteren zich op diverse manieren. Denk bijvoorbeeld aan jagen op voorbijgangers, opspringen, blaffen, aan de lijn trekken en ongehoorzaamheid. Sommige vormen van problematisch gedrag kunnen makkelijk worden verholpen door middel van een opvoedingscursus of andere reguliere hondentraining. Maar er zijn tevens hondenproblemen zoals agressie, angst en het aanrichten van vernieling. In dat soort gevallen kijk ik op individueel gebied naar een passende oplossing in de vorm van hondengedragstherapie.

Hoe werkt de hondentherapie?

Wanneer u bij Perro komt voor het gedrag van uw hond, kijk ik naar uw specifieke situatie om de problemen goed in kaart te brengen. Vervolgens bepaal ik een gedragstherapie voor de hond die hier goed op aansluit en geef ik u trainingsadvies. Of het nu om enkel hinderlijk, zeer dreigend of zelfs gevaarlijk gedrag gaat: ik weet zeker dat ook uw dierenvriend te helpen is. Het vraagt veel inzet van alle betrokken partijen, maar samen komen we ongetwijfeld tot een goed einde.

Maak een afspraak met Perro in Zutphen door contact op te nemen. U bereikt mij door te bellen naar het telefoonnummer 06-45905532 of door een bericht achter te laten via het contactformulier.