Trainingen

Puppycursus, gehoorzaamheid en kind-hond les.logo pagina2

De trainingen die Perro aanbiedt zijn niet examengericht. Er wordt met name gewerkt aan de band tussen baas en hond en uiteraard hoort een stukje gehoorzaamheid daarbij. Onderdelen zullen zijn: niet trekken aan de lijn, zoeken, hersenwerk, bij de baas komen…e.d.

Bij de puppytraining wordt veel aan socialisatie gedaan en een begin gemaakt met het luisteren.
De groepen zijn niet groter dan 5 a 6 deelnemers. Er wordt zoveel mogelijk individueel gewerkt, er wordt dus rekening gehouden met dingen die u als baas bij uw hond tegenkomt.

De lessen worden gegeven op het trainingsveld van KC Zutphen aan de Brandt Buijsstraat 4 te Zutphen.

Puppy’s

Puppy’s tot 6 maanden, 10 lessen inclusief reader met theorie

Pubers en volwassen honden

Honden ouder dan 6 maanden met of zonder puppycursus, bv. herplaatsers, honden die uit het asiel of buitenland komen 10 lessen.

De lessen worden op de donderdag en vrijdag gegeven.

Er wordt met individuele vragen zoveel mogelijk rekening gehouden.

Voor de puppy- en gehoorzaamheidscursussen geldt dat u een knipkaart met 10 lessen ontvangt die u in ca.13 weken moet gebruiken (tenzij de lessen door omstandigheden niet door kunnen gaan)

 

Kind-hond cursus
Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. De hond moet een basiscursus gevolgd hebben en sociaal zijn naar andere honden.
De kinderen leren spelenderwijs hoe ze met de eigen hond en andere honden moeten omgaan. Ze doen oefeningen die de hond in principe al kent maar leren ook iets nieuws. Er wordt een stukje theorie gegeven over hondengedrag en lichaamstaal. De oefeningetjes gaan ook mee als huiswerk. De laatste les laten de kinderen zien wat ze geleerd hebben.
5 lessen op donderdagmiddag (start bij voldoende aanmeldingen) kosten: € 55,00

Aanmelden

Bij aanmelding ontvangt u een inschrijfformulier en wanneer dit ingevuld retour is en u heeft het geld overgemaakt, kunt u deelnemen aan de  trainingen. U kunt ook contant betalen tijdens de eerste les. (U kunt ook een blanco aanmeldingsformulier downloaden door op de link, onder aan de pagina, te klikken)

Tijdens de les

U zorgt dat uw hond aan een normale halsband of tuig loopt en u heeft een gewone lijn (Ca. 180 cm.) Zorg voor voldoende lekkere beloningssnoepjes voor uw hond tijdens de les. Ter plekke is gedroogde long te koop voor € 3,00 per 50 gram.

Individuele trainingen.

Naast gedragstherapie of groepslessen kunt u ook voor individuele training van de hond bij mij terecht. Als uw hond (nog) niet in een groep mee kan trainen, kan ik een training geven in uw eigen omgeving of op het veld. Redenen om niet in een groep te kunnen trainen kunnen zijn: angst voor honden, agressief gedrag naar honden, maar ook wanneer u een heel specifiek probleem wilt trainen is een individuele training handig. U kunt dan denken aan aandacht aan de baas besteden, hier komen, in de auto willen, naast de fiets lopen enz.

Kosten van een individuele training: € 20,00 per training (ca. 30 minuten), € 35,00 voor een uur.

Aanmeldingsformulier

U kunt door op de link te klikken een aanmeldingsformulier downloaden.
U kunt dit ingevuld terugsturen of de eerste les ingevuld meenemen. aanmeldingsformulier)

blanco Aanmeldformulier trainingen