Therapie en trainingen

Therapieën en trainingen

Iedere hond moet leren luisteren. Voor sommige viervoeters is dit vanzelfsprekend, maar het kan tevens zo zijn dat u met een hond met gedragsproblemen leeft. Deze dieren vragen wat extra aandacht. Perro Gedragstherapie en Trainingen voor Honden biedt om deze reden zowel reguliere hondentraining als therapie voor probleemgedrag. Ik werk voortdurend op individueel niveau naar een oplossing op maat. Elke hond vraagt immers om een andere aanpak. Bij mij bent u verzekerd van een passende insteek.

Workshops voor iedereen.

Naast trainingen en gedragstherapie geef ik enkele interessante workshops voor honden én baasjes. Wat dacht u van vuurwerktraining om uw hond minder bang te maken? Of een clickertraining waarbij u beide leert hoe de handige clicker werkt? Ook kunt u bij Perro terecht voor een kind-hondcursus om kinderen en honden met elkaar om te leren gaan. Kortom: er is voor iedereen wel een nuttige workshop.

Heeft u interesse of wilt u meer weten over wat hondengedragstherapeut Perro u te bieden heeft? Vraag gerust meer informatie op door te bellen naar 06 45905532 of door het contactformulier in te vullen. Een afspraak maken is langs deze wegen eveneens mogelijk. U bent van harte welkom bij mij in Zutphen. Bereikbaarheid openbaar vervoer: Buslijn 81. Het is vanaf de bushalte dan 3 minuten lopen.